Privacy verklaring

Respect voor uw privacy
We zijn toegewijd aan het ondersteunen van de relevante wet- en regelgeving die duidelijke normen voor de inzameling, de toegang, de opslag en het gebruik van persoonlijke informatie die wij krijgen als onderdeel van onze bedrijfsvoering in te stellen.

Ons respect voor het recht van onze klanten om de privacy van hun persoonlijke informatie is van het grootste belang. We hebben het beleid en de procedures om te verzekeren dat alle persoonlijke gegevens, maakt niet uit hoe of waar het wordt verkregen, wordt behandeld gevoelig, veilig, en in overeenstemming met gecorreleerde privacy principes.

Dit privacybeleid beschrijft:
1. Matters van die u moet zich bewust met betrekking tot informatie die we kunnen verzamelen over jou 2. Ons beleid inzake het beheer van persoonlijke informatie, en 3. In het algemeen, wat voor soort informatie die wij houden, voor welke doeleinden, en hoe we verzamelen, houden, gebruiken en openbaar te maken die informatie

Welke persoonlijke informatie verzamelen wij en op te slaan?
Zodat we diensten kunnen aanbieden aan u, kunnen wij vragen om persoonlijke gegevens zoals uw naam, adres, telefoonnummer of e-mailadres in. Enkele voorbeelden van waar we deze gegevens kan het nodig zijn pre-orders, thuisbezorging, promoties etc.

Privacy wet verplicht ons om persoonlijke informatie over u alleen van u te verzamelen als het redelijk en uitvoerbaar te doen.

Wij nemen alle mogelijke maatregelen om te zorgen dat uw persoonlijke informatie wordt beschermd tegen ongeautoriseerde toegang, verlies, misbruik, openbaarmaking of wijziging. We nemen ook maatregelen te vernietigen of permanent te de-identificeren persoonlijke gegevens wanneer het niet langer nodig is. De soorten maatregelen nemen we variƫren met het soort informatie en hoe deze zijn verzameld en opgeslagen.

Over het algemeen moet je niet verplicht om door ons gevraagde informatie te verstrekken. Als u ervoor kiest om de gevraagde informatie echter achter te houden, kunnen we niet in staat zijn om u te voorzien van de goederen en diensten die afhankelijk zijn van het verzamelen van deze informatie, met name als het verzamelen van die informatie wordt vereist door de wet.

Hoe wordt persoonlijke informatie gebruikt?
De persoonlijke gegevens die wij vragen is over het algemeen gebruikt om goederen of diensten aan u te leveren. Bijvoorbeeld voor een credit card transactie hebben wij uw kaartnummer. Waar mogelijk proberen we ervoor te zorgen dat onze openbaarmaking van informatie aan andere organisaties is op een manier die niet persoonlijk individuen wordt geĆÆdentificeerd.

De toegang tot uw persoonlijke gegevens
Wij zullen u voorzien van toegang tot een van uw persoonlijke gegevens die wij houden (behalve in de beperkte omstandigheden die door privacy wetgeving). Als u toegang tot uw persoonlijke informatie, dan kunt u inloggen op uw account te registreren bij ons. Als u nodig hebt om uw gegevens bij te werken (bijv. Als u uw adres te wijzigen), dan kunt u wijzigingen aanbrengen in uw "account informatie".

Terug